Δικηγόροι και Μετανάστευση (εκδήλωση)

Ενημερωτική εκδήλωση - συζήτηση διοργανώνεται την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 18:00΄ στην αίθουσα τελετών του ΔΣΑ (Ακαδημίας 60), με θέμα: Δικηγόροι και Μετανάστευση - Πεδίο υπεράσπισης της ανθρώπινης ζωής και των θεμελιωδών δικαιωμάτων, αλλά και τομέας νέων επαγγελματικών δραστηριοτήτων για τους δικηγόρους. Στην εκδήλωση θα υπάρξει ενημέρωση για τις τρέχουσες πρωτοβουλίες του δικηγορικού σώματος σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο και θα αναζητηθούν οι οφειλόμενες θεσμικές παρεμβάσεις και οι νέες δυνατότητες δραστηριοποίησης για τους δικηγόρους και τους δικηγορικούς Συλλόγους.
Συμμετέχουν: Παναγιώτης Περάκης, μέλος Δ.Σ. Δ.Σ.Α, επικεφαλής της ελληνικής Αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο των Δικ. Συλλόγων της Ευρώπης (CCBE), Γιάννης Ιωαννίδης, πρώην Γ.Γ. Εσωτερικών και Δικαιοσύνης, Βασίλης Παπαστεργίου, Ομάδα δικηγόρων για τα δικαιώματα προσφύγων και μεταναστών, τ. μέλος Δ.Σ. Δ.Σ.Α., Αγγελική Νικολοπούλου, Κέντρο Αλληλεγγύης Θεσ/κης, συνεργάτης Ύπατης Αρμοστείας ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.
Παρεμβαίνουν και οι: Γιώργος Τσαούσης, Πρόεδρος Ένωσης  Νομικών Μεταναστευτικού Δικαίου IMMIGRATIO, Μαίρη Φλωροπούλου, Αντιπρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά. Χαιρετίζει ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Α. Βασίλης Αλεξανδρής. Την εκδήλωση διοργανώνει και συντονίζει ο Παναγιώτης Περάκης, μέλος Δ.Σ. Δ.Σ.Α.

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά