Mία θέση νομικού στο Πανεπιστήμιο Θράκης

Ο Ειδικός Λογαριασμός του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Ανάπτυξη πιλοτικού συστήματος συστήματος διαχείρισης για την αναβάθμιση της λειτουργίας για τον εκσυγχρονισμό των διοικητικών υπηρεσιών του Δ.Π.Θράκης» (Κ.Ε. 81433), με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον κ. Παντελεήμονα Μπότσαρη, Αν. Καθηγητή του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Δ.Π.Θ. που χρηματοδοτείται από τo αποθεματικό του Ειδικού Λογαριασμού Δ.Π.Θ., καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν πρόταση προς σύναψη έως δύο (02) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου.
Σκοπός του ανωτέρω αναφερόμενου έργου είναι η αποτύπωση και αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης των διοικητικών υπηρεσιών, λειτουργιών και διαδικασιών του Δ.Π.Θράκης, με ιδιαίτερο σκοπό την ανάδειξη και την περιγραφή των απαραίτητων ενεργειών για την αναβάθμιση της λειτουργίας τους και την εξοικονόμηση χρόνου και πόρων, στα πλαίσια του οποίου προβλέπεται η συνεργασία δύο (2) ατόμων στα αντικείμενα που αναλυτικά περιγράφονται παρακάτω.
Ειδικότερα:
Α. Έως μία (1) πρόταση ΠΕ Νομικής (Έδρα απασχόλησης Κομοτηνή)
Αντικείμενο Απασχόλησης:
Παροχή νομικών συμβουλών, παροχή γνωμοδοτήσεων επί νομικών ζητημάτων, ενημέρωση των διοικητικών οργάνων του Δ.Π.Θ. σχετικά με τη νέα νομοθεσία και νομολογία, μετάφραση εγγράφων από την Αγγλική ή άλλη γλώσσα στην Ελληνική και αντίστροφα, έλεγχος συμβάσεων.
Απαραίτητα προσόντα:
- Πτυχίο ή δίπλωμα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, Νομικής Σχολής
- Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών σε σχετική ειδίκευση
- Πιστοποιημένη άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας
- Πιστοποιημένη Γνώση Η/Υ
- Τουλάχιστον τριετής επαγγελματική εμπειρία
- Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άρρενες υποψήφιους
Συνεκτιμώμενα προσόντα
- Πιστοποιημένη πολύ καλή γνώση άλλων γλωσσών της Ευρωπαϊκής Ένωσης
- Σχετική εμπειρία σε παροχή νομικών συμβουλών σε φορείς του Δημοσίου ή του ευρύτερου δημόσιου τομέα

Θα ληφθούν υπόψη μόνο οι προτάσεις ενδιαφερομένων που θα κατατεθούν τις εργάσιμες ημέρες και ώρες σε σφραγισμένο φάκελο μέχρι 23/10/2014 και ώρα 14:00.
Περισσότερες πληροφορίες στο career.duth.gr

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά